Personale

unnamed1 Hanne, leder

Jeg har været leder i huset siden oktober måned 2010. Jeg er uddannet fra Frøbel Seminarium med linjefag i billedkunst. Mine foretrukne værdier i ledelsesarbejdet er dialog, respekt, synlighed, åbenhed og annerkendelse. Jeg lægger vægt på en god kommunikation og et godt samarbejde i personalegruppen, i en hverdag fyldt med faglighed og humor. Jeg ønsker at skabe trivsel og nærvær, for både børn og voksne. Har I spørgsmål eller kommentarer er I altid velkomne til at kontakte mig.

unnamed5 Helle, pædagog

Jeg elsker at arbejde kreativt med børnene. Det kan være alt fra Street Art på legepladsen, til metodisk billedkunst i små grupper, med mulighed for ro og fordybelse. Jeg står for førskolegruppen som bl. a fokuserer på de sociale kompetencer, der forbereder børnene til skolestart. Derudover holder jeg oprigtigt af, at fortælle historier for og med børnene, og vægter historiefortælling meget højt. Jeg er praktikvejleder for de studerende i huset, og jeg sidder som personalerepræsentant i bestyrelsen.

unnamed3 Nese, pædagog

Er pædagog og har flere års erfaring fra børnehaven. Jeg holder af at lave rytmik og historiefortælling med børnene. Jeg elsker at lave bål og holder i det hele taget af at være udenfor, hvor børnene kan bruge både krop og sanser. Jeg tager tit på tur og nyder at give børnene nogle gode oplevelser på den anden side af lågen.

unnamed4 Lisa, pædagog

 

Ditte, pædagog 

 

 

rana Rana, pædagog

Jeg er uddannet pædagog fra Højvang Seminariet, og har arbejdet her i huset siden 2006. Det at være sammen med børnene, giver mig en særlig glæde, da mine pædagogiske kompetencer dagligt bliver udfordret.

Cecilia2 Cecilia, fast pædagogmedhjælper .
                                                                                                                IMG_2309

Gülbaher, løntilskud

 

unnamedewqe Solveig, gourmetansvarlig

30-juni-0042

Lasse, vikar